Je wil een hond aanschaffen? 

Ieders hart smelt bij het zien van een schattig pupje. Vooral kinderen kunnen niet weerstaan aan de verleidelijke blik van een jong hondje. Maar een hond koop je niet als speeltje voor de kinderen.

Alvorens een extra huisgenoot in het gezin op te nemen moeten we ons toch een aantal belangrijke vragen stellen.

Past een hond wel in onze gezinssituatie? Een hond heeft aandacht, beweging, onderhoud en voeding nodig. Laat onze gezins- en vooral onze werksituatie dit wel toe?

Hebben we voldoende budget voor de aanschaf en het onderhoud van een hond? Een hond onderhouden kost geld.
Hebben we voldoende plaats voor de hond? Mogen we een hond houden volgens ons huurcontract? Accepteren de buren dat we een hond houden?

Wat als we met vakantie gaan? Hebben we dan opvang voor de hond of kan hij mee op vakantie?

Als je op alle vragen een passend antwoord hebt, dan ben je klaar voor het nieuw avontuur. Een hond kan je zeer veel bieden, zijn trouw, vriendschap en liefde is onuitputtelijk. 

 

Mensen die bij ons een pup wensen te kopen geloven in de kwaliteit van onze fokdieren, onze koppels, hoe onze pups opgroeien en onze visie hoe we met onze honden omgaan.

 

Wij kunnen u garanderen dat u een gezonde en kwalitatieve pup aankoopt en dat deze zal voldoen aan alle fysische en psychische eigenschappen van dit ras.

Wij kunnen u garanderen dat we enkel werken met de beste ouderdieren die in het bezit zijn van een stamboom, fok toelating en een gezondheids attest hebben !

Uw pup is een levend wezen en zal naarmate hij of zij opgroeit variëren binnen deze ras eigenschappen.

Indien u zich de vraag stelt of u bij ons "de perfecte hond of pup" kunt kopen, moeten wij u echter teleurstellen. De perfecte hond of pup bestaat niet !

Elke volwassen hond of pup heeft één of andere onvolmaaktheid om "perfect" te worden genoemd. Dit wil echter niet zeggen dat ze de perfectie niet benaderen of kunnen benaderen.

 

Indien u zich terug vindt in onze deontologie en onze visie heeft u het privilege om in aanmerking te komen om een pup van ons te verkrijgen.

 

 

 

<< !!! SOCIALISATIE VAN UW PUP !!! >>

 

Als toekomstige TOY eigenaar moet u goed beseffen dat de socialisatie periode van uw pup de belangrijkste periode is uit zijn leven ; geen enkele therapie, gedrags heropvoeding of hondenschool kan de fouten die gemaakt zijn  in deze socialisatie periode goedmaken of herstellen ; uw hond kan een probleem hond blijven.

Zie het item socialisatie van uw pup !!!

 

- In onze kennel staat alles in het teken van gezonde,kwalitatieve en sociaal opgegroeide pups.

- Onze kennel staat borg voor kwaliteits volle pups, enkel verkregen uit eigen kweek met onze eigen  gezonde fok dieren. Allen hebben officiële fok toelating door Sint Hubertus en zijn voorzien van  gezondheids certificaat.

- Onze pups groeien op in onze huiskamers en worden sociaal opgevoed.

- Alle pups zijn voorzien van alle wettelijk voorgeschreven Europese documenten.

- Alle pups zijn volledig gevaccineerd , zijn ontwormd en zijn voorzien van een micro chip.

- Onze kennel en al onze pups  staan contractueel onder toezicht van een erkend dierenarts zoals        wettelijk verplicht is door de Europese wetgeving.

- We zoeken steeds naar de meest gunstige en kosten besparende oplossing voor afhalen of leveren  van uw pup.

- Gratis starters pakket met voeding , speeltjes , dekentje om de overgang naar de nieuwe eigenaar zo  zacht mogelijk te maken voor uw pup.

- GEEN dure import of transport kosten ( kunnen oplopen tot  1000 € afhankelijk van het land en  plaats van herkomst ) wat een onaangename "meer kost" is voor de toekomstige eigenaar.

- We werken zonder tussen personen waardoor u slechts één aanspreek punt heeft en een snelle  communicatie.( werkt kostenbesparend voor toekomstige kopers)

- U kan steeds onze kennel en onze pups komen bezoeken zodat u ziet wat u koopt en niet enkel via  foto op de website.(onze kennel is centraal gelegen nabij Brussel / Belgium en gemakkelijk bereikbaar  via Brussels air port - TGV of autoweg)

- We geven u professioneel advies bij het maken van uw keuze , levenslang advies over voeding en  opvoeding van uw pup.

 

 

 

Strand wandeling ; lekker uitwaaien en ravotten aan zee !

 

 

Bos wandeling ; heerlijk zoeken en snuisteren tussen de bladeren !