GASTENBOEK

Reactie plaatsen

Reacties

Marc&Jeanine
3 jaar geleden

Ons Nima,
eind november 2020 mochten we ons hondje ophalen. Door corona beperkingen konden we de puppy(Tess) via foto's en een filmpje toch zien en kiezen. Niet enkel de pup kregen we mee, een goed gevulde mand met alles wat nodig is voor een puppy kwam erbij. Zelf had ik heel wat spulletjes reeds gekocht, toch kwam er goede raad om bepaalde zaken liever niet te gebruiken wegens gevaarlijk voor de pup. Onze vaste dierenarts deed een puppy controle en Nima werd dik in orde bevonden op alle vlakken. Ondertussen is de puppy een flinke puber van 8 maand geworden. Niet elke dag van een puber is hetzelfde. Slimme Nima kan perfect en met plezier de gegeven commando's uitvoeren, soms heeft ze haar dagje eens niet. Om hier niet de volle loftrompet te spelen kunnen we zeggen, een schat van een hond in een klein jasje. Deze baasjes zijn in de wolken met hun hond.
Jammer dat we het ras en de kennel zo laat ontdekt hebben. Wij zouden dan al jaren van het leuke gezelschap genoten hebben.
Een spreekwoord zegt: Beter laat dan nooit.

Bedankt Angelika en Jackie voor de pup, de goede raad telkens opnieuw indien nodig.

Marc&Jeanine

Marianne Berg
3 jaar geleden

Wij hebben bij Angelika en Jacky 2 lieve hondjes mee mogen nemen. Wat opvalt is de grote passie en betrokkenheid van Angelika. Met veel kennis en kunde leidt zij de kennel, de hondjes en de pups. Met veel gevoel zie je hoe zij de hondjes een prachtige start mee geeft. Ook staat zij klaar met advies, kan je haar altijd benaderen voor vragen. Haar man Jacky doet met veel.zorgvuldigheid de administratie. Een geweldig echtpaar met hart voor de hondjes. Met recht een top kennel voor dit prachtige ras!

Carine Beeckman
3 jaar geleden

We hebben hier onze prachtige Olga gehaald. Een fantastische kweker in huiselijk verband. Super onthaald met heel veel uitleg. Angelika heeft een warm hart voor haar hondjes en staat je met raad en daad bij!

Marc en Jeanine
4 jaar geleden

Dag Angelica, Jackie, lieve hondjes,
eerst graag een bedankje aan jullie voor de warme ontvangst.

Ik was niet overtuigd of een klein hondenras iets voor mij zou worden. Daarom dat ik graag eerst kennis wou maken met het ras en de kennel. Daar waar ik dacht om kleine “monstertjes” te ontmoeten werden we hartelijk verwelkomt door heel lieve, goed opgevoede hondjes. Een groot pluspunt voor de kennel is dat ook de oudere dieren nog een warm nestje bij jullie behouden. De passie voor hun honden waarmee we werden geconfronteerd is hartverwarmend. Geen vraag bleef onbeantwoord, zelf een kleine demonstratie omtrent de verzorging werd van harte gegeven. Ik kan niets anders zeggen dan wat op de site beschreven staat overtroffen werd. Stiekem ben ik wat jaloers op jullie omdat je met een dergelijk hondenras dagelijks mag samen leven. Er was geen enkel hondje beschikbaar, anders had ik het onmiddellijk mee naar huis genomen. Vol vertrouwen in de kennel wacht ik nu op een hondje. Hopelijk zien jullie in ons ook de juiste baasjes om een hondje naar behoren op te voeden en te verzorgen. We zijn er van overtuigd dat een hondje van bij jullie een optimale start zal meekrijgen. Meer mag je als toekomstig baasje niet verwachten.
Proficiat met de liefde voor het ras en het vele goede werk dat er ingestoken wordt.
Mvg,
Jeanine

Ineke Neef
4 jaar geleden

Begin maart 2020 moesten wij ons vorige lieve hondje helaas laten inslapen. We hadden ons al voor die tijd goed geïnformeerd over wat voor een ras we eventueel in de toekomst graag wilde hebben.
Na lang zoeken waren we namelijk terecht gekomen op hetgeen ons het ideale nieuwe huisgenootje leek, de Russian Toy. Het vervelende feit deed zich voor dat het natuurlijk net de periode was van uitbreken van het Corona-virus.
Maar na enig speurwerk kwamen we nu op de site van Russian Fairy Tail terecht en in contact met Angelika.
Tot onze grote vreugde was er net op dat moment een nestje met daarin een manneke Theodoor (onze Dibbes inmiddels) beschikbaar.
Een spannende tijd brak aan, maar ondanks dat we niet de mogelijkheid hadden om een keer te gaan kijken bij de puppy’s, werden we toch perfect geïnformeerd en op ons gemak gesteld dat het allemaal in orde zou komen.
Elke week werden we weer verrast en uitstekend op de hoogte gehouden met verschillende mooie foto’s en leuke filmpjes. Ook vragen werden telkens weer uitgebreid beantwoord. Alles werd geregeld, de inentingen en ook het overige allemaal, tot in de puntjes.
Uiteindelijk mochten we, juist toen de maatregelen versoepeld werden, precies na twaalf weken ons nieuwe vriendje af gaan halen. We hebben ter plaatse een uitgebreide uitleg gehad, met de nodige tips om Dibbes zo goed mogelijk op te kunnen vangen. Bovendien kregen we een mooi pakket aan artikelen mee, met de nodige zorg en liefde samengesteld.
Kortom, na onze eerdere korte reactie zijn we nu zo’n vier weken verder en hebben we precies een hondje zoals we graag wilden hebben en hij voldoet ook exact aan hetgeen er vermeld staat op de prachtige en zeer informatieve site.
Tussendoor hadden we inmiddels een vraagje over zijn oortjes en ook daarvoor konden we ook nu weer voor uitvoerige goede raad bij Angelika terecht.
Geweldige mensen, die echt er alles aan doen om de hondjes gezond en in perfecte conditie af te kunnen leveren aan hun nieuwe baasjes. Ik kan me niets beters voorstellen, er is denk ik geen betere fokker te vinden met zoveel deskundigheid. Een heel groot verdient compliment voor hen !!!

Nadine Rudi en Tobie
4 jaar geleden

Hallo Angelika en Jackie,
Wij willen even laten weten dat we superblij zijn met
onze talisman Tobie. Hij verrijkt ons leven enorm.
Hij is grappig, ondeugend en superlief.
Wij willen jullie dan ook bedanken voor al de liefde en warmte die jullie hem hebben meegegeven.
Hartelijk dank ook voor jullie uitgebreide info en warme ontvangst.
We zijn blij dat we jullie hebben leren kennen.
Veel liefs ❤️

Anne Margreet
4 jaar geleden

Angelika en Jackie,

Even een berichtje om te laten weten dat wij ontzettend blij zijn met onze Toy Tamila, ze is ontzettend lief en pienter!

Jullie zijn een fantastische kennel en wij zijn heel blij dat wij bij jullie een Toy hebben aangeschaft, met kennis van zaken, heel veel gewonnen prijzen, het hart op de juiste plaats en liefde voor het ras, doen jullie er echt alles aan om de mooiste, gezondste en liefste Toy’s te fokken.

Heel hartelijk dank,
Jan en Anne Margreet

Neef Ineke.
4 jaar geleden

Angelika ,
Ik wil toch weer laten weten dat wij bijzonder gelukkig zijn met onze Dibbes (Theodoor) ❤️ Hij doet het enorm goed.

Hij is gedurende de nacht al zindelijk, op de dag gaat ook perfect, twee ongelukjes, achteraf gezien onze eigen verkeerde inschatting 😉
Verder is hij lief en aanhankelijk, soms ontzettend ondeugend, de juiste combinatie hoe een gezonde pup hoort te zijn. Je hebt hem zo goed voorbereid op de grote wereld, dat is een enorm voordeel voor ons....
Ook alle informatie die je hebt gegeven via de site en de mondelinge toelichting maakt het een stuk makkelijker als bij vorige pups.
Kortom, je hebt niets teveel beloofd, het is genieten . Dank je wel !

Nathalie
4 jaar geleden

Angelika je bent een fantastische madame met een hart van goud. U pups zijn en blijven altijd u kindjes. De liefde, vriendschap en gastvrijheid die je geeft is enorm groot. Ons Nikki Niquita is ondertussen al 6 jaar en de warmte en liefde die ze van u gekregen heeft straalt ze nog altijd af. ❤️

Lenaers-Duelen Danny en Ilse
5 jaar geleden

Hallo Angelika en Jackie

Dank u wel voor onze mooie schattige puppy Senna (Sadie). Sadie is nu twee weken bij ons (van 29 juni 2019). Ze is echt een schatje. Ze doet het heel goed. Ze is in deze twee weken enorm naar ons toe gegroeid en heeft al heel veel bijgeleerd. Ze eet en drinkt goed, slaapt goed. Ze is enorm speels en actief geworden. Je moet haar door het huis zien rennen. Als je naar haar baby face kijkt , dan smelt je hartje. We krijgen van Sadie heel veel liefde en ze geeft zelfs al kusjes. Het is een heel tof ras. Wij bevelen het iedereen aan.
Angelika en Jackie zijn hele lieve mensen, je krijgt een zeer warme ontvangst. Het is er netjes, verzorgd en ze zijn heel vriendelijk. Je krijgt voldoende informatie en uitleg. Ze zijn zeer begaan met hun hondjes. Onze puppy is heel goed verzorgt. Ook de site is steeds goed verzorgt en informatief met telkens weer mooie foto's en filmpjes. Ook na onze aankoop van puppy Senna (Sadie) kijken we nog geregeld op de site.
Dank u wel Angelika en Jackie. Doe zo verder.
Groetjes aan iedereen.
Dikke kus van Senna (Sadie).

Sandie Meadows
5 jaar geleden

On April 9th this year I travelled from the UK to meet Angelika and Rania for the first time. She travelled back to the UK with me that evening and I have never looked back. Thank you so much for your hospitality that day and your expertise in raising such a beautiful little girl. She is full of love and cuddles, often beating the cat to my lap as I sit down. She is settled here now in the UK with another Russian Toy and they are best pals.
Thank you again Sandie X

Dirk & Linda De Puydt - Bollyn
5 jaar geleden

Drie maanden geleden kwamen we voor het eerst kijken naar onze toy Rikitikitory ; Linda sloot haar direct in haar hart en besliste ze aan te kopen.
De week nadien kwam ze bij ons en sedertdien beleefden we al een fantastische tijd met haar !!
Alhoewel ze reeds drie jaar is was er van aanpassing bijna geen sprake , ze is lief , aanhankelijk en zeker ook verstandig
Kortom , we hebben haar in ons hart gesloten en zijn zeer content de "RUSSIAN FAIRY TALE" kennel te leren kennen
Vele groeten en proficiat aan ANGELICA & Jacky

Uytdebroeks Françoise
6 jaar geleden

Merci pour notre petit Rubick ! C'est un petit chien formidable qui nous donne beaucoup de bonheur. Il est beau, affectueux, joueur et très intelligent.
Merci aux éleveurs pour tous leurs conseils. C'est un élevage familial très sérieux, digne de confiance. Impressionnant de propreté. BRAVO, continuez comme ça, vous rendez des chiens et des gens heureux :)

Anja Tubee
6 jaar geleden

Op 1 mei mocht ik de kleine Raja in mijn armen sluiten. Vanaf dag één was ik verliefd op haar. Zij is zó mooi, lief, pienter en vooral aanhankelijk.Het is dan ook dankzij deze topkennel dat zij al deze facetten uitstraalt. Mijn dank gaat dan ook uit naar Angelika en Jackie, die deze kennel leiden met hart en ziel.
En dat merk je bij de eerste stap die je er binnenzet. Zeer warme ontvangst, deskundige uitleg en vooral véél liefde voor het tofste ras dat er bestaat. Angelika, bedankt voor het harde werk!
Ik ben supergelukkig met Raja en zij is ook supergelukkig bij ons. Ik wens jullie nog héél veel geluk met de shows en ben er zeker van dat jullie nog heel veel mensen gelukkig gaan maken met jullie Toytjes.
Ik kan jullie kennel echt aan iedereen aanbevelen!
Groetjes
Anja

Marleen
6 jaar geleden

Gisteren de eerste keer kennis mogen maken met onze kleine vriend die binnenkort deel mag uitmaken van ons gezin!
Wat een schattige Toykes zijn ze allemaal!
Ik kan niet anders dan de onderstaande berichten in dit gastenboek te bevestigen!
wat een warme ontvangst en wat een super uitleg van twee mensen die dit doen met hart en ziel!
Dit is een kennel om "U" tegen te zeggen!
Ook de uitleg op de website is verzorgd tot in de puntjes!

Wij wensen jullie verder alle succes toe met jullie komende shows-wedstrijden! Ik ben zo blij dat ik op jullie site ben terecht gekomen!

Super bedankt en tot binnenkort!

Marleen & Eddie

Aurélien
6 jaar geleden

Questa est avec nous depuis 1 semaine. Petite boule de poils et d'amour noir et feu. Elle est très énergique, adore jouer et est très intelligente.

Angelika et Jackie sont très accueillant, il donnent beaucoup de conseils. Leurs chiens sont magnifiques, élevés dans leur maison, très bien soignés.

Très content de notre bébé. Merci beaucoup, à bientôt.

arlette vliers
6 jaar geleden

Ik ben heel erg blij met mijn klein gek spook spirou . Heel speciaal prachtig ras gekweekt door een superkennel !!

Ilse
7 jaar geleden

Na bordercollies gehad te hebben en een tijdje zonder hond, kwam er een heel klein spookje op mijn pad. Een minuscuul klein chihuahua meisje "Chava" dat moest vechten om te overleven.
Ze is de liefste, meest warme en verstandigste hond of beter hondje, want ze is nog steeds minuscuul, ter wereld. Omdat ze wat neurologische probleempjes heeft en slechte pootjes om verre wandelingen te maken draag ik haar rond in mijn jas als ze het stappen beu is... Op een gegeven moment kwamen de neurologische problemen steeds sneller op elkaar en was ik echt bang dat ik haar vrij jong zou kunnen verliezen en zocht ik naar een ander hondje dat er bij zou passen. Omdat ze zo klein was moest het dus zeker een klein ras worden. Maar ik wilde een gezond ras, eentje waar nog niet meer doorgefokt werd enz.. En ik vond de Russian Toy , wel een super leuk ras. Na een bezoekje bij Angelika van de kennel "Russian Fairy Tale" was ik compleet verliefd op het ras! Actief als 't mag, en rustig als 't moet! Een grote hond in een klein pelsje!!! Met mijn Russkiy Toy Hodel maak ik lange wandelingen door bossen en weilanden, doen we agility, treibball tussen de grote honden noem het maar op en Hodel kan het !
Zij is zo all round dat je alleen maar kan genieten van een Russian Toy !!!
Voor wie trouwens meer info wil over de Russian Toy kan steeds terecht bij Angelika en kan ik de website : https://www.russkiy-toy.nl aanbevelen!
Toy - Toy - Toy !
Ilse xxx

Ann C.
7 jaar geleden

Hey Angelika en Jackie ,

Wat een top kennel !!!
Zo netjes en verzorgd, vriendelijk en begaan met het tofste ras dat ik ken !
Juliette (Quaresse) is nu een goede maand bij ons en wij zouden haar voor geen geld meer kunnen missen !
Ik ben zo blij dat ik jullie op Moederdag tegen het lijf ben gelopen.
Ze is zeer intelligent en is een ware speelvogel !
Al van het eerste moment voelde ze zich bij ons op haar gemak dankzij de goede zorgen van jullie 2 !
Bedankt voor die lieve meid !
Ik kom zeker nog eens langs als ik naar Antwerpen moet !
Tot vlug :-)

Ann ,Christophe , Nick en Arno

Daniel DK
7 jaar geleden

Hallo Angelika en Jackie,
Bij deze nog eens een grote dankuwel voor Quesada Sasha! Het is een schat van een hondje, en reeds heel intelligent. Op de drie dagen dat we haar nu bij ons hebben heeft ze juist één maal binnen een accidentje gehad. Wonderwel, dank zij de aandacht dat ze bij jullie kreeg. Er zijn geen woorden om uit te leggen hoe gelukkig we zijn dat we jullie hebben kunnen vinden. Vriendelijke en voorname ontvangst, elke keer dat we langs kwamen. Dit is niet onze eerste puppy, maar wel de eerste keer dat we dat mochten ervaren. Bravo! Veel succes met de wedstrijden, jullie zullen nog vele prijzen winnen! Met genegenheid,
Daniel

Jacky St.
7 jaar geleden

Hello Angelika,

ZaZa is just the best dog ever, she is every thing and more that you told me she would be, and I cannot thank you enough for allowing me to have her.
She brings much happiness to us every day, and is such a happy little person all the time, my other dogs adore her, especially my Lurcher.
Hope all is good with you and once again so many thanks for ZaZa.

Jacky.

Stefanie De Baere
7 jaar geleden

Dag Angelika en Jackie

Wat zijn wij blij dat we jullie gevonden hebben! Ondertussen is Phido al een tijdje bij ons en we hebben er nog geen moment spijt van gehad! Hij is heel actief, een deugniet en oh zo mooi! Overal waar we komen krijgt hij veel aandacht! Hij is zo grappig soms en heel lief! Hij wijkt geen moment van Lisa haar zijde!

Nog eens bedankt voor jullie warm onthaal elke keer we bij jullie kwamen! Phido werd goed verzorgd bij jullie en die lijn trekken wij door!

vele groetjes
Stefanie, Kristoff, Noa, Lisa en Phido

Priscilla Pauwels
7 jaar geleden

Priscilla Pauwels – priscillapauwels01@gmail.com 13 uur geleden verwijderen
Hallo,
Ik heb mijn Toy pup sinds 5Dec.
Ben er zeer tevreden over!
Onze Philou is al een deel van de familie geworden. ?
Zeer goede ontvangst bij Angelika en Jackie!
Ze geven je een uitgebreide uitleg , alvorens je je aankoop doet.
Ik heb nog geen seconde spijt gehad , dat ik deze keuze heb gemaakt.
Philou is al bij iedereen geliefd.

Bedankt Jackie & Angelika!

Hans & Marjolein
7 jaar geleden

Lieve Angelina en Jackie,
Op 3 december 2016 hebben wij, onze prachtige en goed verzorgde pup, Marly bij jullie opgehaald. Vanaf dat we haar in de auto naar huis hadden hoorde ze bij ons!
Wij zijn zo gelukkig dat ze bij ons in komen wonen! Ze is lief, erg ondeugend en speelt graag met de kinderen.
Bedankt voor de goede en liefdevolle verzorging van Marly en jullie gastvrijheid!
Liefs, Hans, Marjolein, Ilse, Jurre en Marly