Beschrijving van de perfecte hond !

Beste bezoeker , ik zal maar meteen met de deur in huis vallen : 

 

" de perfecte hond of pup bestaat niet !"

 

Elke volwassen hond of pup ongeacht het ras heeft één of andere onvolmaaktheid om "perfect" te worden genoemd.

Dit wil echter niet zeggen dat ze de perfectie niet benaderen of kunnen benaderen.

Daarom is het belangrijk dat de ouderdieren voldoende geselecteerd worden op de beste ras eigenschappen en is dit de enige garantie dat uw pup in de toekomst aan deze ras eigenschappen zal voldoen. 

 

Mensen die bij ons een pup kopen geloven in de kwaliteit van onze fokdieren, onze koppels, hoe onze pups opgroeien en onze visie hoe we met onze honden omgaan.

 

Indien u zich de vraag stelt of u bij ons "de perfecte hond of pup" kunt kopen, moeten wij u echter teleur stellen.

Wij kunnen u garanderen dat u een gezonde en hoog kwalitatieve pup heeft en dat deze zal voldoen aan alle fysische en psychische eigenschappen van dit ras.

Wij kunnen u garanderen dat we enkel werken met de beste ouderdieren die in het bezit zijn van een stamboom, fok toelating en een gezondheids attest hebben !

 " maar de perfecte hond of pup bestaat niet ! "  

Uw pup is een levend wezen en zal naarmate hij of zij opgroeit variëren binnen deze ras eigenschappen. Verantwoordelijke fokkers zullen daarom alleen de beste fokdieren met stamboom gebruiken. 

 

Bij de keuze van de koppels is het de doelstelling om deze onvolmaaktheden  te verbeteren ; dit is meteen ook de reden waarom verantwoorde kwekers aangesloten zijn en onder controle staan van de vereniging "KMSH" die de doelstelling heeft om de ras eigenschappen van honden te verbeteren.