Onze hond , onze vriend  !

Deontologie van kennel Russian Fairy Tale. 

 

Wij proberen onze puppy's en honden te laten opgroeien in de beste condities , met de beste voeding , socialisatie , ontwikkeling van body en mind , ... , je weet wel , en als laatste maar daarom niet minder belangrijk :

" nieuwe toekomstige eigenaren voor onze TOY pups selecteren "

 

Wij geloven erin dat we onze puppy's aan de nieuwe eigenaren kunnen toevertrouwen en dat ze met dezelfde liefde en zorgen omringt zullen worden en een goed leven zullen leiden in hun nieuwe familie.

Er komt een moment dat "ons"  werk gedaan is en het "jullie" beurt is,

wij kunnen enkel jullie hierin ondersteunen.

 

Als fokker heb je de verantwoordelijkheid over, het ras , aan de nieuwe eigenaren zodat ze kunnen genieten van deze wonderlijke creatie.

 

TOY's fokken , is niet alleen honden fokken ,

wij geloven in onze keuze van opgroeien en van het selecteren van toekomstige fokdieren , ondanks de hoge kosten , ondanks het vele werk , geen enkele reden is goed genoeg om met minder tevreden te zijn.

 

Met hun mooie uiterlijk en attitude brengen zij ons elke dag zoveel vreugde en bewondering !

Alles wat we kunnen doen is hen heel goed verzorgen , omdat zij in hun leven enkel ons hebben om voor hen te zorgen , wij zijn alles voor hen en wij hebben het voorrecht om van hun schoonheid te mogen genieten .

 

In het leven dat ze leiden zijn wij alles voor hen.

Zij maken deel uit van ons leven , maar wij zijn hun leven.

Daarom is het belangrijk dat wij ze met de meeste liefde en beste zorgen omringen, dag na dag .

Indien u zich terug vindt in onze deontologie en onze visie, heeft u de privilege om in aanmerking te komen om een pup van ons te verkrijgen.

 


In onze kennel kiezen we ervoor om enkel ras zuivere fokdieren te gebruiken. 

We waken niet enkel over het welzijn en de gezondheid van al onze eigen Toy's , maar waken ook over de gezondheid van het ras in het algemeen.

Daarvoor is het noodzakelijk om voldoende diversiteit te voorzien bij het fokken.

 

Enkel door zelf te fokken kunnen we die diversiteit waarborgen en kunnen we U een gezonde en kwalitatieve puppy aanbieden en kunnen we U de garantie geven die wij als vanzelfsprekend vinden.

 

Bij een import pup heeft u die waarborg niet , met alle risico's en gezondheids problemen hieruit voortvloeiende ! Bovendien staat u bij eventuele problemen er alleen voor en wordt er GEEN garantie gegeven.


Wie ben ik :

Ik leer een leven lang over stambomen, genetica, ziektes, gedrag in honden en wolven, rasstandaarden en van anderen met hetzelfde ras. Ik breng elk pupje groot alsof het mijn eigen kleintjes zijn en besteed evenveel tijd aan het vinden van een eeuwig liefdevol gezin voor hen. Ik laat alleen dieren op deze planeet geboren worden waarvan ik denk dat ze de gezondste (geestelijk en lichamelijk) en de mooiste voorbeelden zullen zijn van hun ras. Ik steun elke familie die een van mijn kleintjes kiest en laat hen weten dat ze nu deel uitmaken van onze uitgebreide familie.

Ik vier overwinningen met hen en huil me in slaap wanneer er 1tje sterft.

Ik ben er als het nodig is . Ik hou ze vast wanneer ze geboren worden en wanneer ze de wijde wereld in trekken. Ik deel mijn kennis met wie er om vraagt en socialiseer mijn honden zodat ze de weerspiegeling zijn van mijn inzet. Ik hou uitgaven en inkomsten, noch gespendeerde tijd bij die ik aan hen heb besteed vanwege mijn liefde voor hen. Dat zou niet de juiste maatstaf zijn van hoe ik me voel. De prijs die ik vraag voor mijn kleintjes zijn nooit winst, maar investeringen in de huidige en volgende generatie zodat het ras alleen maar beter word zowel op gezondheids- als gedragsniveau. Ik schaam mij niet voor wie ik ben ... Ik werk hard om een goede liefdevolle hond gezinde persoon te zijn en anderen aan te moedigen hetzelfde te doen.

Ik ben een fokker en ik ben er trots op.